Vervolg: Doel van mijn reis
Door: Mariska
Blijf op de hoogte en volg Mariska
28 Maart 2023 | Ierland, Culdaff
Het rijden blijft hier erg leuk! De bergpas in gaan met meerdere haarspeldbochten en met flinke klimmen blijft een leuke uitdaging waarbij ik af en toe echt even heb moeten slikken. Hier geen autopech alsjeblieft.. Het rijden aan de linkerkant van de weg is zo'n automatisme geworden dat ik er om moest lachen bij het besef dat het nog makkelijker rijden is als je stuur aan de andere kant zou zitten. De verkeerspunten zijn dan echt veel overzichtelijker, nu zit ik nog regelmatig te moeilijk achterom te kijken..
Mijn reis komt tot een einde, tenminste voor nu. Ik ben erg moe en merk dat ik mijn vertrouwde omgeving mis. Waar ik voor mijn reis nog dacht over misschien niet terug te komen, kan ik het nu erg waarderen wat ik in Nederland heb opgebouwd. Een erg fijn netwerk waar ik altijd op kan bouwen en een baan waar ik elke dag over het leven kan praten, heerlijk! Na mijn ervaringen hier in Ierland en gezien te hebben hoe eenvoudig hier wordt geleefd, wil ik meer en besef ik mij dat ik in Nederland al goed op weg ben. En ook dat Nederland al erg goed bezig is met het in contact gaan naar mensen en het verbinden van mensen onderling. Fijn om op merken!
Het voelt alsof ik nieuwe energie in mijzelf heb gevonden die ik graag wil gebruiken om het echte avontuur aan te gaan, namelijk mijn leven wat structuur te gaan geven met dingen die ik werkelijk wil. Dat gaat de nodige hobbels opleveren en ik zal waarschijnlijk nog regelmatig door de mand gaan vallen. Maar hoop toch echt dat deze ervaring mij bij gaat blijven en gaat helpen onderweg..
Morgen wil ik nog even het meest noordelijke punt van Ierland zien, Malin Head. Daarna zal ik gaan beslissen of ik richting Belfast ga om de veerboot te pakken of weer richting Dublin ga. Ik merk dat ik het erg fijn vind om op het laatste moment beslissingen te gaan nemen. Dit geeft een erg vrij gevoel! Ik ga het zien morgen en hou jullie op de hoogte :D
29 Maart 2023 - 07:30
Alienne:
[e-1f49e]
06 April 2023 - 20:29
Mariëtte:
Wat een fijne dag heb je hier gehad!